dijous, 15 d’abril del 2010

Andròmines en Sant Jordi


L'última novel·la del nostre amic Rafa Gomar, Andròmines (ed. 3i4), ha estat seleccionada per l'entitat Omnium Cultural com una de les novetats editorials que podria ser escollida com a llibre recomable pel Sant Jordi d'enguany.
Per a fer possible aquesta tria, Omnium Cultural ha seleccionat més de 170 novetats editorials repartides en tres categories:
Ficció,
No ficció i
Infantil i juvenil.
La novel·la de Rafa Gomar està dins de la categoria de “Ficció”. La tria es fa mitjançant la votació que pot fer qualsevol internauta, però únicament és pot votar per una obra. El procediment és: entrar a la pàgina web d'Omnium Cultural (http://www.omnium.cat)-“Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?-Tria, remena i vota”.
No fa falta dir (però ho diré) que seria una gran alegria que la novel·la del Rafa siga escollida com a ""llibre recomenable" per Omnium Cultural; una, perquè li farien una bona i merescuda publicitat, i altra, perquè, efectivament, és una novel·la ideal pera a regalar en Sant Jordi (o en qualsevol moment). Tant el llibre com el Rafa es mereixen el nostre vot!

1 comentari:

Exemplator ha dit...

Fet! Gràcies per l'avís!